New Port-konseptet

New Port -Marina möter även de mest krävande båtägares behov och önskemål. New Port är Marineteks marinakonsept byggd med högsta kvalitet som erbjuder en båtplats för båtar av alla storlekar som är modern, säker och enkel att använda. New Port kedjan, ägd av Marinetek Marinas, expanderar med krav. Under perioden 2014 fanns New Port redan i nio platser över hela Finland redo att ta hand om din båt och säkerställa en problemfri båtsemester.

Båtar fästs främst vid gångbara båtbommar (typ 2-6), och större båtar på bredden vid pontonen. Förtöjning är lätt i alla förhållanden och tillgång till båtarna är enkelt och tryggt. Båtplatserna har elstolpar (ej typ  1), som är utrustade med lämpliga säkringar och skyddsjordläckage. Bryggorna har också vattenstolpar och marinorna är belysta.

Miljö

New Port bryr sig om miljön. Vid marinan eller i närheten finns pumpar för tömning av septiktankar. Avfallshanteringsplanen är i överensstämmelse med Finlands miljöcentral.

Säkerhet

New Port är en mycket säker hamn. Grind med lås förhindrar obehörig åtkomst till bryggorna. Nästan alla marinor har dessutom vaktning. Bryggorna har räddningsutrustning, brandsläckningsutrustning och säkerhetstegar enligt Sjöfartsverkets rekommendationerna

Uthyrning och försäljning

New Port marinorna är en del av Marinetek. Det är möjligt att hyra en båtplats för kortare eller längre tid. Från Keilalahti, Kalanokka och Ratinanranta marinor kan du dessutom köpa en båtplatsandel.

Kontakt

Jaakko Heinonen
+358445838893
jaakko.heinonen(at)marinetek.net
Petri Grönlund
+358404807878
petri.gronlund(at)marinetek.net