Marinakonstruktion Palm Harbour

Marinakonstruktion

Under de senaste 15 åren har Marinetek byggt 2000 marinor i 35 länder, från Lappland till Persiska viken och Grenada i Karibien. Marinetek är en av de ledande marinautvecklarna i världen. Tack vare sitt omfattande produktsortiment har Marinetek nu verkligen blivit ett ”Full Service Varuhus” för flytande lösningar. Vi ser kontinuerligt över vårt produktutbud för att upprätthålla ett starkt fokus på produktutvecklingen för att kunna erbjuda marknaden de mest lämpade marina konstruktionerna. Att alltid ge våra kunder världen över vad de önskar är vår högsta prioritet.

Produktsortimentet är inte bara omfattande, utan också av hög kvalité, designade och noggrant utvalda med mer än 20 års erfarenhet. Vi arbetar också enligt bl. a. ISO 9001, ISO 14001 certifikat för att säkerställa de höga standardkraven. Marineteks nätvärk av experter, leverantörer och partners garanterar tillförlitlighet och högsta fokus på detaljer. Vi är stolta över att Marinetek har utfört över 2000 krävande projekt och inte ett enda uppdrag har misslyckats. 

Planering

Venesatamarakentaminen suunnittelu

Vi erbjuder design- och konsulttjänster för strandbyggning, vattenbyggning, flytande lösningar och infrastrukturprojekt i samband med planeringen av din marina. För designing använder Marinetek  3D modeller, animationer och tekniska illustrationer som säkerställer exakta och korrekta visuella planer för projektet.

Ett noggrant och vält utformat projekt sparar mycket tid och pengar i byggfasen och under hela livslängden av marinan. Planering garanterar de rätta produkterna för varje destination. Alla marinaprojekt är unika och vi strävar att alltid ge bästa resultat. Planering är en av de många konkurrensfördelar för Marinetek och det bevisar vår lång erfarenhet och världsklassiga referenser.

Kontakta oss för mer information om vår planeringsservice. Marineteks nätverk består av mer än 400 experter, så rådgivning och kunnande finns till varje projekt.

Installation

För att säkerställa att Marineteks produkter får full verkan och för att undvika problem som förkortar den långa livslängden, rekommenderar vi att installationen alltid görs av professionella. Marineteks utbildad och ackrediterad nätverk av installatörer betjänar kunder från hela världen. Installationservicen är en del av Marineteks Turn-key service, som garanterar att kunden kan tryggt lita på att marinan är installerad korrekt och omsorgsfullt. Installationsteamet kan ansvara för alla aspekter angående installationen såsom logistik, förankring, installation av bryggor, allmänna installationer, undervattensinspektior etc.

Projektledning och -kontroll

Venesatamarakentaminen projektinhallinta

Under de senaste 15 åren har Marinetek byggt ett flertal nyckelfärdiga marinaprojekt runt om i världen. Vi erbjuder projektledning baserat på lång erfarenhet och global kunnande. Med en skicklig projektledare är projektets genomförande enklare och mer ekonomiskt. Marineteks projektledare tar hand om alla de viktigaste delarna av projektet eller alternativt hela projektet.

En fungerande marina måste vara ordentligt installerad. Detta kan säkerställas genom att ha Marineteks arbetsledare på plats. Marinetek erbjuder övervakning av installation för alla medelstora och stora projekt. Vi rekommenderar starkt att använda Marineteks arbetsledare, speciellt om installationsteamet jobbar med Marineteks produkter för första gången. Marineteks bevakningstjänst överser att installationsinstruktionerna följs och installationsarbetet utförs på rätt sätt. Erfarenhet visar att installationer gjorda under övervakning minskar felaktiga installationer och material- och installationskostnader och blir klara i tid. Marineteks kvalificerade experter och globala nätverk möjliggör snabb och full service runt om i världen. 

Marin service och kontroll

Venesatamarakentaminen satamien huolto ja hallintaMarinetek är en livspartner för marinor. Skräddarsydda tjänster för varje marina omfattar modernisering av marinor, konceptplanering, design, konstruktion, projektledning etc. För marinor med underhållsbehov erbjuder Marnietek ett utbud olika underhållstjänster. Med många års erfarenhet inom området är Marinetek en pålitlig livspartner för alla marinabehov.

Kvalitetssystem

ISO9001FINISO14001FIN

Marinetek säkerställer hög kvalitet genom att arbeta under många kvalitetsledningssystemet bland annat ISO 9001 och ISO 14001. Genom att välja Marinetek får kunden  inte bara en kvalitetsprodukt utan också ett helt nätverk av specialistkompetens.

  • ISO 9001:2008 Ledningssystem för kvalitet 
  • ISO 14001 Miljöledningssystem

För mer information om ISO-standarder hittar du på Finlands Standardiseringsförbund SFS hemsida eller ISO organisationens hemsida.

Referenser