Tillbehör Bryggor Säkerhetsutrustning

Utrustning

Marinetek erbjuder ett brett sortiment av tillbehör för olika ändamål. Sortimentet omfattar bad- och säkerhetsutrustning, samt andra verktyg som underlättar fritidsaktiviteter så som elektrisk utrustning, båtbommar, utrustning för båtfästning och allmän tillbehör.

Pontonutrustning

Villabryggor och utrustning räcken

Marinetek har det bredaste utbud av pontonutrustning så som landgångar och räcke, som uppfyller olika behov hos våra kunder. Alla produkter är av hög kvalitet, säkra, har en lång livslängd och låg kostnad och är väldesignade.

El och vatten

Dagens båtägares behov och krav av marina anläggningar är hög. Marinetek erbjuder ett brett utbud av el och vatten pollare. Belysning av bryggan och undervattensbelysning ger marinan extra lyx. Marinetek samarbetar med många leverantörer som Rolec, Plus Marine och Gigieffe.

Säkerhetsutrustning

Villabryggor-Utrustning-Säkerhetsutrustning

Marinors krav på säkerhet växer. Hamnar, liksom privatbryggor, kräver ett brett spektrum säkerhetsutrustning. Marineteks sortiment har allt nödvändigt.

Badtillbehör

Med badutrustning ökar du komfort och användbarhet av din brygga. Du har att välja från t. ex. en mängd olika badtrappor, ledstång och hoppbräda.

Båtförtöjningsutrustning

Marinetek erbjuder ett brett utbud av olika pollare för små villabryggor och stora hamnbryggor. Pollare tillgängliga i aluminium och rostfritt stål.

Lätta båtbommar

Lätta båtbommarna är billiga och designade för enkel och säker förtöjning. Tack vare justerbar höjd är båtbommarna lämpliga för olika däckhöjder. Lätta båtbommar är förtöjda till bryggan med antingen leder eller förtöjningsadapter beroende på typet av bryggan.

Tunga båtbommar

Huvilalaiturit-raskaat-venepuomit

Tunga båtbommar är tack vare sin svetsad stålvinkelstruktur mycket starka och avsedda för förtöjning av större båtar. De gångbara bommarna är stabila i användning. Standardmodeller utrustad med all-round PVC stötskydd och båtring i änden av bommen. Båtbommen förtöjd till bryggan med gummibult eller ståladapter, för att säkerställa kompatibilitet med en mängd olika bryggmodeller.